Hvem er jeg?

Mit navn er Gitte Vestergaard, jeg er født i 1979 og har haft med heste at gøre siden jeg var 10 år gammel. Jeg har igennem årene samarbejdet med forskellige og højt rangeret undervisere. Men efter at have stiftet bekendtskab med Gabriella og Klaus Schöneich (se www.arr.de) står det klart for mig, at uanset hvilken retning man ønsker at arbejde hen imod, når man bare længere med denne træningsform som trænings grundform.

Som dansk træner i ARR, har jeg opbygget mit firma Mystyle hvor jeg kalder mit arbejde for en kombination af ARR og KBR (Koncentreret Balance Ridning). Grunden hertil er, at jeg har stor respekt over for det arbejde man udfører med hestene, og ved at det er et håndværk der til hver en tid vil afspejle den person der står bag. Samtidig er det en fornøjelse at indgå i det internationale samarbejde som ARR indeholder.

Jeg har siden 2001 arbejdet med ARR, igennem mange forskellige hesteracer med forskellige rideretninger og hesteejere bag sig.

Sideløbende har jeg uddannet mig til hestemassør hos Mysir ved Gitte Søby, hvor jeg jævnligt deltager i kurser med et højt fagligt indehold omkring heste og deres anatomi. Jeg mener det er vigtigt at man som fagperson udvider sin viden omkring det anatomiske system man influere med når man træner hestene. Blandt nogle at de tiltag jeg har gjort mig her kan nævnes:

  • 2016, kursus i Mindfuldness v. Sunniva Høgsberg
  • 2018, uddannelse som hestemassør v. MySir
  • 2019, kursus i kinesiotaping v. Gitte Søby
  • 2019, kursus i TCM, diagnostiske punkter v. Gitte Søby
  • 2019, opstart som heste fysioterapeut v. MySir
  • 2019, kursus i cranielle nerver v. Gitte Søby
  • 2020, kursus i ”the gut” v. Janek Vluggen fra Vluggen Institute i Holland
  • 2020, kursus i ”up to date about fascia” v. Janek Vluggen fra Vluggen Institute i Holland
  • 2020, kursus “sacroiliac problems” v. Gitte Søby

Man finder Mystyle 10 km fra Århus, hvor jeg bor på vores træning center. Det er også her jeg tager hestene ind i træning, og det har en stor betydning for træningen, at jeg flere gange i døgnet, har muligheden for at holde øje, og studerer hestene.

Jeg er selv gammel military rytter og lægger stor vægt på at man som rytter har den styrke, smidighed og balance der passer til ens hest, og ens mål. Samtidig med at jeg arbejder meget med den mentale del af træningen, der ofte skaber vejen for hesteejeren.

Det handler om, at vi sammen finder DIN vej.